Kaplansgatan 1, Lgh 1101 / Lindesberg

Vi ordnar personliga visningar, kontakta oss om dag/tid som passar Er!

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
6 757 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-05-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på kaplansgatan såldes av oss 2020-05-19. Se alla våra försäljningar i Lindesberg samt även på kaplansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindesberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en fin 3:a på 2:a våningen i populära Senioren! Bostadsrätten har en öppen planlösning och här finns möblerbar hall, kök med inredning i bok och utgång till balkong med utsikt över den fina innergården och Bottenån, ljust vardagsrum, 2 sovrum och dusch/wc. Stort förråd finns på vinden och tvättstuga i entréplanet. Samlingslokal med övernattningsrum och vävstuga finns i huset intill. Garage och parkering med eluttag finns och har separat kö. Här bor man centralt med gångavstånd till det mesta bl a flera mataffärer, vårdcentral, apotek, centrum mm. Välskött förening som ordnar flera aktiviteter under året, för den som önskar delta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.