Klockaregatan 13 / Lindesberg

Vi ordnar bara personliga visningar, så kontakta oss om dag/tid som passar er!

Slutpris
1 925 000 kr
Boarea/biarea
185/113 kvm
Driftkostnad
42 919 kr/år
Tomtarea
1 030 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-24
Bostaden är såld!

Denna villa på klockaregatan såldes av oss 2020-09-24. Se alla våra försäljningar i Lindesberg samt även på klockaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindesberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges möjlighet att köpa den här fina disponentvillan på Klockaregatan, en villa med härliga ytor och vackra detaljer! Villan är i behov av genomgående invändig renovering. Villan erbjuder ett praktiskt kök, ett stort vardagsrum med burspråk, öppen spis med insats och vackra ekdörrar med utgång till altanen, 3 sovrum, wc och badrum. Garage i källarplanet. Fin uppväxt trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar mm. Gångavstånd till förskola, fina promenadstråk, golfbana där också paddelhall finns, centrum mm. Villan är besiktad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.