Hulta 527 / Hulta / Motala / Askersund

1800-talsidyll på landet

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
127/69 kvm
Driftkostnad
35 500 kr/år
Tomtarea
5 391 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Hulta såldes av oss 2017-10-26. Se alla våra försäljningar i Motala samt även på Hulta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hulta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hulta 527 beläget mellan Motala och Askersund, knappt 30 minuter till vardera ort. Här finner ni ett mycket charmigt hus som 2011 genomgick en helrenovering med känsla för ursprunget från 1810. Här blandas moderna färgval och lösningar med klassisk stil från 1800-talet. Kvar finns bland annat vackra trägolv, värmande öppen spis med kassett, spegeldörrar samt restaurerade fönster med pröjs. Boytan är fördelad på fyra rum och kök med 3 sovrum på det övre planet tillsammans med ett helkaklat duschutrymme och kök samt vardagsrum på entréplan. Vinden är renoverad och inredd som ett mysigt sällskapsrum/tonårsrum med fokus på känsla från byggtiden.
I källarplanet finns ett helkaklat duschutrymme med dubbla handfat i kommod samt wc, tvättstuga och stora förrådsutrymmen.

För den trädgårdsintresserade bjuder den stora trädgården om ca 5400 kvm in till egna blivande trädgårdsodlingar och skön utevistelse. Här finns också gott om plats för barnens hopp och lek. På tomten finns även ett uthus med stor öppen spis och sällskapsutrymmen för större sällskap, en carport, redskapsutrymmen samt en hundgård. Bekvämt boende med installerad jordvärme, robotgräsklippare och med närhet till badsjö och natur.

Ett boende som måste upplevas.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration