Lgh - 1

Lgh - 1

Slutpris

2 345 000 kr


Rynningeåsen— ÖREBRO

Lgh - 1


Slutpris
2 345 000 kr

Rynningeåsen— ÖREBRO

Brf Honnören i Rynningeåsen

I Rynningeåsen ligger Örebros nya trädgårdsstad, inbäddad mellan natur och stad. Här bygger HSB den nya brf Honnören i ett perfekt läge för dig som vill njuta av naturreservatet Rynningeviken och Hjälmaren, men ändå ha stadens attraktiva myller bekvämt nära.

I den lugna och gröna stadsdelen bor du modernt med sjöglitter, rådjur, havsörn och ängsmark som en naturtillgång. Ett par kilometer åt andra hållet har du Örebros alla citymöjligheter. Brf Honnören erbjuder 116 lägenheter i det stadsmässiga huset med allt från ett till fem rum och kök. Högst upp i det fyra våningar höga huset finns de unika vindsvåningarna med takkupa och snedtak med himlen som granne. I bottenplan ligger de lägenheter som har en radhuskänsla med sina uteplatser. Brf Honnören har lägenheter som passar alla behov; här finns bland annat ettorna med fullutrustat kök och sovdel. Och här finns de luftiga och välplanerade treorna med generösa balkonger.

HSB:s projektsida för Brf Honnören är - http://hittabostad.hsb.se/projekt/orebro/orebro/honnoren.

EN ARKITEKTS TANKAR OCH IDEÉR
Husen präglas av områdets känsla av trädgårdsstad och smälter in i den varierade bebyggelsen med villor, radhus och flerbostadshus. Den putsade stadsmässiga fasaden knyter an till de befintliga kasernbyggnaderna, framförallt den karaktäristiska gula kulören som återfinns på regementets ”sjuka” på Pionjärgatan. Byggnaderna sluter kvarteret, och tillsammans med ett generöst parkeringsgarage under husen bildas en stor trevlig innergårdsterrass med plats för lek och samvaro. Fasaderna mot gården görs livfulla med olika djup, stora balkonger, uteplatser, ljusa kulörer och träinslag.
Lars-Göran Otterling, arkitekt på Roof Arkitekter


Boarea
85.5 kvm
Avgift
4 645 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2015-03-10

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Lgh - 1 såldes av oss 2015-03-10. Se alla våra försäljningar i ÖREBRO

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.