Vallare Walls Gata 17

Vallare Walls Gata 17

Slutpris

2 250 000 kr


Rynningeåsen— Örebro

Vallare Walls Gata 17


Slutpris
2 250 000 kr

Rynningeåsen— Örebro

Välplanerad 3:a i populära Rynningeåsen och uteplats i soligt syd/västläge!

Nu finns möjligheten att förvärva denna 3 rum och kök på bottenplan (hiss finns) med uteplats mot syd/väst och insynsskyddat läge i populära Rynningeåsen!

Mycket trevlig planlösning med delvis öppet mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp och den stora uteplatsen sträcker sig längs hela köks- och vardagsrumssidan. Två sovrum, varav ett med skjutdörrsgarderob som ger bra förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Fantastiskt läge med närhet till centrum och en förening utöver det vanliga med en solcellsanläggning med 339 paneler på taket är brf Honnören ett av Örebros modernaste boenden. Föreningen har genom HSB ett gemensamt avtal för varmvatten och hushållsel med individuell mätning. Ett gemensamt avtal inom föreningen tillsammans med solcellsanläggningen ger förmånliga driftkostnader för de boende. I brf Honnören har inte de gemensamma ytorna prioriterats bort! Här finns två gemensamma tvättstugor, två gemensamhetslokaler med övernattningsmöjligheter, miljörum, cykelförråd, lekplats på innergården och garage i källarplan. Det finns 99 garageplatser och även 14 laddstationer för elbil, lediga platser finns. I området är det fri parkering på utvalda gator. Bostadsområdet Rynningeåsen har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde samt elljusspåret Venaspåret. I området finns skola, flera förskolor och gott om lekplatser. I närheten finns busshållplats. Knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till USÖ och Centralstation. Nära påfart/avfart E18/E20, perfekt för dig som pendlar med bil. Gång- och cykelavstånd till flera mataffärer och det har dessutom öppnat en ny livsmedelsbutik i närområdet.

Välkommen med din anmälan till visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
4 423 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-08-26

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Vallare Walls Gata såldes av oss 2020-08-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Vallare Walls Gata.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.