Södra Lindhult / Örebro

Referensnummer
403 498
Boarea
80 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Området

Södra Lindhult

Med naturreservatet Sommarro runt knuten, närheten till city och Marieberg Köpcentrum får du det bästa av flera världar. I den här klassiska stadsdelen finns flera skolor, lekparker, matbutik, restauranger, tidlösa Brunnsparken och närhet till två golfbanor. Här möts du alltid av ett hjärtligt hej när du joggar runt elljusspåret i Santorieskogen.

Skolor och barnomsorg

Förskolan Helianthus Valpebo & Eriksbergsgårdens förskola ligger i området. Ekeskolan är en skola för elever med synnedsättning och ytterligare funktionsnedsättningar från förskoleklass och uppåt. Åsbackaskolan är en nationell skola för barn med hörselnedsättning. I närliggande Adolfsberg erbjuds F-6 Brunnsskolan, F-9 Adolfsbergsskolan och Waldorfskolan där det även finns flera förskolor.

Kommunikationer

Området trafikeras av busslinjerna nr 1, 22 och 4. Ca 10 minuters bilväg intill stadskärnan. Ca 15 minuter fin cykelväg in till stadskärnan.

Natur och fritid

I området finns finns flertalet parker, tex Lindhultsparken, Erikbergsparken. I närliggande Adolfsberg ligger Vänneboparken som är utrustad med tennisbanor, Vårboparken samt Sjättedelsparken. Närhet till Gustavsviksbadet som erbjuder ett äventyrsbad inomhus, utomhusbad samt en 5-stjärnig camping med bla äventyrsgolf. För den golfintresserade finns både Gustavsviks golfbana samt Mosjö golfbana i närheten.

Restauranger, nöje och övrigt

Vid Adolf Mörners plan i närliggande Adolfsberg finns en välsorterad ICA-butik (ICA Parken) och pizzeria. I närheten ligger även Robertsons charkuteri. Övriga restauranger i området är Sommarro värdshus och Restaurang Svalan. Vid centrum i närliggande Adolfsberg - Adolf Mörners plan - ligger dansbanan Regnbågen och folkparken Brunnsparken med lekpark, restaurang, teater och festlokaler. I området finns vårdcentral, apotek, folktandvård samt servicehem finns i området. Adolfsbergs kyrka med tillhörande församlingshem. I närliggande Marieberg erbjuder Mariebergs köpcentrum ett stort utbud av butiker. Örebros Travbana är även den placerad i Marieberg.

Fördelar

#Lugnt
#Restauranger
#Bussar
#Växande område
#Lätt att parkera bilen
#Konserter och stora evenemang
#Barnvänligt
#Butiksgata/köpcentrum
#Parker/Grönområden
#Motionsspår
#Hundvänligt
#Teater

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn