Väster Park / Örebro

Referensnummer
435 232
Boarea
75 kvm
Rum
3 rum
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Väster Park

Här bor du i den lilla staden mitt i stan. Mysiga innergårdar, gröna parker, små butiker och hus med historia om så önskas. Stadsdelen har fått en uppfräschning och en ny stadsbild växer sakta fram. På väster hittar du allt direkt utanför dörren med cykelavstånd till naturområden som Karlslund.

Skolor och barnomsorg

I Väster Park ligger förskolan Väster Park som har både dag och nattverksamhet. Flertalet förskolor ligger i närliggande områden. Lia-skolan ligger i Väster Park och flertalet skolor ligger i närliggande område; Karl Johan skolan som är en friskola med inriktning på musik, årsklass 4-9. Brukets skola årsklass F-3 är belägen i närliggande Markbacken. Tegnerskolan i närliggande Holmen är en kommunal F-3 skola. Hannaskolan årsklass F-9 med anslutande förskola. Rostaskolan årsklass F-6 Gumaeliusskolan är en högstadieskola som ligger central väster.

Kommunikationer

Från området är det ca 2 km till city och man tar sig smidigt med cykel, bil eller så trafikeras området av stadsbuss busslinje 9 & 10.

Natur och fritid

För den idrottsintresserade är Trängens IP belägen i närliggande område där ishall, curlinghall och flera fotbollsplaner finns. I närliggande Markbacken finner man Tegelbruket. Här finns allt från idrott & kultur till lunch. https://www.tegelbruket.org/ Intill Väster park ligger Örnsköldsparken och i närheten ligger Tegnérlunden och Viktoriaparken, två trevliga parkområden med stora grönytor och lekplatser. På Tegnérlunden finns också plaskdamm. Även Karl Johans park, Karlaplan och Harald Aronssons park ligger i närliggande områden.

Affärer, restauranger och nöjen

De finns gott om matbutiker i närheten av Väster park, närmast ligger Netto på Lertagsgatan alldeles i närheten av Väster Park. ICA Supermarket Ekershallen, Lidl, matbutiken Tempo och apoteket Älgen ligger i närliggande områden. Rulles Pizzeria ligger alldeles intill Väster Park och det finns gott om pizzerior och restauranger i närheten, bla Wasa källaren, La Pampa, Nobel mfl. Med närhet till stadskärnan finns det gott om nöjen. Konserthuset, Conventum, teatrar restauranger, barer och nattklubbar ligger allt inom cykelavstånd.

Fördelar

#Lugnt
#Restaurangtätt
#Hundvänligt
#Restauranger
#Stadspuls
#Barnvänligt
#Bussar
#Cykelbanor
#Gym
#Caféer
#Parker/Grönområden
#Ishall
#Konserter och stora evenemang
#Lätt att parkera bilen

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn