Ella Lövestedt, ansvarig mäklare i Örebro
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ella Lövestedt

Ansvarig mäklare

Slussen—

Örebro
Slussen— ÖrebroSlussen— Örebro

Nybyggd tvåa nära natur och city!


Referensnummer
523 039
Boarea
54 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Mäklarhuset Örebro

Kontakta Ella för mer information kring visningsmöjligheter.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

maklarhuset sbab desktopOmrådet
Slussen   i örebro

Slussen

Här bor du gott och har nära till allt det Örebro erbjuder, närheten till Svartån, stadsparken och naturreservatet Oset som är en av Sveriges vackraste platser. Det här är ett väldigt attraktivt område tack vare det unika läget. Här finns det gott om promenadstråk, lekplatser och du har nära till både kulturområdet Wadköping och stadspulsen.


01
Fördelar med området
Bussar Cykelbanor Tryggt Caféer Lätt att parkera bilen Fiske Liv i rörelse Parker/Grönområden Restauranger

02
Skolor och barnomsorg

Grundkolan Engelbrektsskolan 4-6 ligger i området. Det finns flertalet förskolor i närområden, bla Förskolan Måsen, Junibacken och Förskola Wadköping samt Oskarstorgets förskola.


03
Kommunikationer

Området trafikeras av busslinjerna nr 9 och 22. Trevliga cykel och promenadvägar.


04
Natur och fritid

Nedströms Slussen på åns södra sida ligger den vackra Skebäcksparken med bl a parkbänkar och fina blomstrande grönytor. Efter parken följer Oset som nästkommande granne. Där kan man promenera längs Svartån ut till Hjälmarens mynning. På vägen finns Naturens hus för lunch- eller fika sugna samt att Småbåtshamnen är belägen bara några minuters gångväg från fastigheten.

I närliggande Wadköping finns även Stadsparken som är en av Europas vackraste parker samt Stora Holmen och skytteparken. Både på Stora Holmen och i stadsparken finns det många aktiviteter för barn bl a plaskdamm, lekparker samt Lille putte tåget som går runt Stora Holmen.


05
Restaurang, affärer och övrigt

Restaurangen Naturens hus med naturen som närmsta granne serverar mat samt fika, Hamnkrogen i närliggande Småbåtshamnen serverar enklare maträtter. I närliggande Wadköping finner man restaurangen Gamla Örebro som serverar både mat och fika. För den som önskar nybakt bröd på morgonen rekommenderas Jeremiasbageriet som även det ligger i Wadköping. Där finns allt från matbröd, fikabröd samt egengjord saft. I stadsparken hittar vi populära Stadsträdgården, restaurang-bageri-café. Sommartid finns även en glasskiosk i Stadsparken.

I Stadsparken hålls det också konserter och uppträdande sommartid, Naturens hus har olika temakvällar. I Småbåtshamnen kan du njuta av ett glas vin på Hamnkrogen samtidigt som du tittar ut över båtarna i hamnen.

Helt enkelt är Slussen ett naturskönt läge med 10 minuters cykelväg in till stadskärnan. Närhet till USÖ, Stadsparken samt Skebäcks VC.

Närliggande CV området kommer långsamt växa till en ny stadsdel. Området som är cirka 30 hektar består idag av industrimark. Planprogram för CV-området: https://www.orebro.se/download/18.53183120165517e7951724/1534946872491/Planprogram%20f%C3%B6r%20CV-omr%C3%A5det%202018-08-30.pdfHar du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ella!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.