Akensgatan 4 C / Centralt öster / Örebro

Välskött och renoverad trea med hörnläge och balkong i söder!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 196 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Akensgatan såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Akensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att boka Din egen visningstid med mäklaren, ej traditionell öppen visning.

I ett av Örebros attraktivaste lägen finner du denna välskötta trea med balkong i soligt söderläge! Balkongen ligger inåt mot den vackra och lugna innergården. Lägenheten har ett fantastiskt fint hörnläge med fönster åt tre håll och mycket fint ljusinsläpp i samtliga rum. Brf Egen Härd är en av Örebros äldsta och populäraste bostadsrättsföreningar. Föreningen är oerhört välskött och ekonomiskt stabil. Byggår 1927-1927. Charmiga tidstypiska drag så som högt i tak, spröjsade fönster och skafferi i köket. Ett nyare inslag är balkongen som byggdes 2009, ett riktigt lyft under fina vår- och sommardagar!

Lägenheten har inom de närmsta åren genomgått grundlig renovering och underhåll. Tak, snickerier och innerdörrar målade 2015. Samtliga väggar målade/tapetserade 2015. All el byttes 2015. Köket, som totalrenoverades 2015, har en naturlig plats för matgrupp precis intill balkongen. Vardagsrummet ligger precis utanför köket, vilket ger fina och praktiska umgängesytor. I den andra delen av lägenheten finner du ett stort sovrum med gott om garderober. Här finns även ett mindre sovrum/kontor. Hallen har flera inbyggda garderober och endast en trappa upp ligger ett stort vindsförråd som tillhör lägenheten. I källaren finns lägenhetens andra förråd, gemensam tvättstuga, cykelförråd och hobbyrum.

Centralt läge med endast 3 min gångavstånd till idrottsarenor, flera olika gym och en simhall. Kort gångavstånd till Stadsparken/Wadköping/Svartån samt till city med shopping, restauranger, uteliv mm. Närmsta mataffär ligger alldeles runt hörnet. Till Universitetssjukhuset är det 1,5 km, med bra cykelvägar.

Varmt välkommen att höra av dig med din intresseanmälan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.