Almbyallén 31

Almbyallén 31

Slutpris

4 075 000 kr


Almby— Örebro

Almbyallén 31


Slutpris
4 075 000 kr

Almby— Örebro

Central villa i attraktiva Almby på friköpt tomt!

I centrala och attraktiva villaområdet Almby erbjuds här en 1½ plans villa med källare. Friköpt tomt 761 m². Huset är fördelat på 6 rok med boyta 139 m² samt biyta 65 m² i källaren. Trevlig, insynsskyddad trädgårdstomt på baksidan av huset. Entréplan med kök, vardagsrum, två allrum och separat wc. Övre plan med allrum, två sovrum och duschrum. I källaren finns garage, förrådsutrymmen och tvättstuga. Huset har ett renoveringsbehov men har alla förutsättningar att kunna bli ert drömboende då ni kan sätta er egen prägel.

Här bor man i ett lugnt, familjärt villa område med gång- och cykelavstånd till förskolor, grundskolor, centrum, universitetet och oset/rynningeviken som erbjuder en omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. För besökaren finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, cykel- och promenadvägar samt mötesplatsen Naturens hus. Några hundra meter från huset finner ni även Almbyplan med butiker såsom Willys, Blomsterlandet, Apotek m.m. samt finns busshållplats med frekventa busslinjer.


Boarea/biarea
139/65 kvm
Driftkostnad
48 519 kr/år
Tomtarea
761 kvm
Rum
6 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-29

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Almbyallén såldes av oss 2020-08-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Almbyallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.