Almbyallén 31 / Almby / Örebro

Central villa i attraktiva Almby på friköpt tomt!

Slutpris
4 075 000 kr
Boarea/biarea
139/65 kvm
Driftkostnad
48 519 kr/år
Tomtarea
761 kvm
Rum
6 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Almbyallén såldes av oss 2020-08-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Almbyallén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I centrala och attraktiva villaområdet Almby erbjuds här en 1½ plans villa med källare. Friköpt tomt 761 m². Huset är fördelat på 6 rok med boyta 139 m² samt biyta 65 m² i källaren. Trevlig, insynsskyddad trädgårdstomt på baksidan av huset. Entréplan med kök, vardagsrum, två allrum och separat wc. Övre plan med allrum, två sovrum och duschrum. I källaren finns garage, förrådsutrymmen och tvättstuga. Huset har ett renoveringsbehov men har alla förutsättningar att kunna bli ert drömboende då ni kan sätta er egen prägel.

Här bor man i ett lugnt, familjärt villa område med gång- och cykelavstånd till förskolor, grundskolor, centrum, universitetet och oset/rynningeviken som erbjuder en omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. För besökaren finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, cykel- och promenadvägar samt mötesplatsen Naturens hus. Några hundra meter från huset finner ni även Almbyplan med butiker såsom Willys, Blomsterlandet, Apotek m.m. samt finns busshållplats med frekventa busslinjer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Almby

Med oändliga möjligheter till ett rikt friluftsliv samtidigt som du befinner dig ett stenkast från city. Här möts tidlösa klassiska hus och nyproduktion. I det här populära området bor familjen som umgås, uppskattar tillgänglighet och valmöjligheter, en perfekt plats för den moderna familjen.

Skolor och barnomsorg

I Almby finns sju förskolor och fyra grundskolor årskurs F-9. Almby är även ett populärt bostadsområde för studenter, endast ett stenkast från Örebro Universitet.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linje nr 2, 3, 9 och 10.

Natur och fritid

I området finns det gått om grönområden och lekparker samt en Friskis och Svettis-anläggning. I närområdet finns även en friidrottshall. Oset och Rynningeviken har en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. För besökaren finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, cykel- och promenadvägar samt mötesplatsen Naturens hus. På bara några minuter tar du Dig dit på cykel från centrala Örebro. Almby ligger inte långt ifrån markaspåret där elljusspår finns.

Restauranger, nöjen och omsorg

På Almbyplan finns flera restauranger med bland annat pizza, sushi, grekisk och kinesisk mat. Här finner vi även Blomsterlandet, livsmedelsbutiken Willys samt Apotek. I närområdena finns Tybble vårdcentral och Skebäcks vårdcentral.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.