Anna Lenah Elgströms Väg 49 / Mellringe / Örebro

Hörnläge i fint skick!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 063 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Anna Lenah Elgströms Väg såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Anna Lenah Elgströms Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta charmiga enplans bostadsrättsradhus i barnvänliga Mellringe med tillhörande trädgård!
Ett lättskött boende för lilla familjen med en egen tomt/gräsmatta på baksidan och en ljuvlig trätrall för plats för stort umgänge! Bostaden är fördelad på 3 rum och kök varav 2 sovrum fördelat på ca 81 kvm. I gott skick med ljusa ytskikt och vitt kök. Delvis kaklat badrum med badkar och en separat tvättstuga som finns intill köket. Till bostaden hör ett separat förråd till och finns intill bostaden. Månadsavgift om 5 063:-/mån inkl. kallvatten, kabel- TV, internet (150 Mbits), IP-telefoni, bostadsrättstillägg och renhållning. Tillkommer driftskostnad för varmvatten, värme, hushållsström och hemförsäkring.

Tomtens fina gavelläge ger er dessutom en generös trädgård med gott om yta för lek- och umgänge! På tomten står även ett isolerat förråd.
Gemensamt i föreningen finns utegym, tvättstuga, gemensamhetslokal, övernattningsrum och bastu. Här finns också bilfria innegårdar. Det är ett lugnt och barnvänligt område med en stor ny lekpark mitt i området. Förskolan Hedenhös ligger bredvid lekparken och det är gångavstånd till Mellringeskolan som är en F-9 skola.Inom föreningen finns bastu, solarium och grovtvättstuga. På nära håll finns St1 bensinstation, restaurang/pizzeria Edessa och mataffären Ica EKO. Det finns även närhet till fina strövområden och motionsmöjligheter i Lundbyspåret, Varbergaspåret och närbelägna Karlslund samt Mellringe bollhall.Bra bussförbindelser med två busslinjer 3,4 till centrum.

Detta är ett kommande objekt, kontakta mäklare för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Mellringe

Väster om väster med närhet till Närkes Kils vackra natur och city är det här ett bostadsområde som välkomnar familjen. Perfekt för den som vill kombinera ett aktivt friluftsliv och stadsliv.

Skolor och barnomsorg

Området har fyra förskolor – Hedenhös Föräldrakooperativ, Paletten, Hagvidson Mellringe och Nejlikan samt Mellringeskolan F-9.

Kommunikationer

Till området Mellringe tar man sig via stadsbuss linjerna nr 3 och 4 samt länsbuss linje 521. Till området tar man sig snabbt också via motorvägen E18/E20.

Natur och fritid

Mellringe ligger i anslutning till Heden som kan erbjuda ny anlagda fotbollsplaner. I området finns även sporthall, idrottsplats samt grönområden såsom Slånbärsparken och Öknaskogen. Det finns även en fin badanläggning. I området intill finns Karlslunds motionsspår som kombinerar olika spår mellan 1,2 km upp till 15 km varav flera är belysta. Spåren spåras för skidåkning vintertid. Spåret sköts av Karlslunds IF Skidor. Finns också tillgång till utegym, omklädningsrum, bastu och grusad bilparkering.

Affärer och restauranger

I området finns mataffär, pizzeria och bensinmack. Det finns också en återvinningscentral – följ länken för att se öppettider https://www.orebro.se/bygga-bo--trafik/avfall--atervinning/atervinningscentraler.html

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.