Anna Lenah Elgströms Väg 49

Anna Lenah Elgströms Väg 49

Slutpris

1 500 000 kr


Mellringe— Örebro

Anna Lenah Elgströms Väg 49


Slutpris
1 500 000 kr

Mellringe— Örebro

Hörnläge i fint skick!

Välkommen till detta charmiga enplans bostadsrättsradhus i barnvänliga Mellringe med tillhörande trädgård!
Ett lättskött boende för lilla familjen med en egen tomt/gräsmatta på baksidan och en ljuvlig trätrall för plats för stort umgänge! Bostaden är fördelad på 3 rum och kök varav 2 sovrum fördelat på ca 81 kvm. I gott skick med ljusa ytskikt och vitt kök. Delvis kaklat badrum med badkar och en separat tvättstuga som finns intill köket. Till bostaden hör ett separat förråd till och finns intill bostaden. Månadsavgift om 5 063:-/mån inkl. kallvatten, kabel- TV, internet (150 Mbits), IP-telefoni, bostadsrättstillägg och renhållning. Tillkommer driftskostnad för varmvatten, värme, hushållsström och hemförsäkring.

Tomtens fina gavelläge ger er dessutom en generös trädgård med gott om yta för lek- och umgänge! På tomten står även ett isolerat förråd.
Gemensamt i föreningen finns utegym, tvättstuga, gemensamhetslokal, övernattningsrum och bastu. Här finns också bilfria innegårdar. Det är ett lugnt och barnvänligt område med en stor ny lekpark mitt i området. Förskolan Hedenhös ligger bredvid lekparken och det är gångavstånd till Mellringeskolan som är en F-9 skola.Inom föreningen finns bastu, solarium och grovtvättstuga. På nära håll finns St1 bensinstation, restaurang/pizzeria Edessa och mataffären Ica EKO. Det finns även närhet till fina strövområden och motionsmöjligheter i Lundbyspåret, Varbergaspåret och närbelägna Karlslund samt Mellringe bollhall.Bra bussförbindelser med två busslinjer 3,4 till centrum.

Detta är ett kommande objekt, kontakta mäklare för mer information!


Boarea
81 kvm
Avgift
5 063 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-11-13

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Anna Lenah Elgströms Väg såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Anna Lenah Elgströms Väg.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.