Apelvägen 131 A / Gamla Hjärsta / Örebro

Barnvänligt och mysigt radhus i omtyckta och trivsamma Gamla Hjärsta

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 556 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Apelvägen såldes av oss 2019-02-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Apelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Hjärsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Radhus med gavelläge! Här möts du av en barnvänlig, mysig och välplanerad bostad om 81 kvadratmeter i två plan. 4 rok (ursprungligen 3 rok). På entréplanet finns kök, vardagsrum samt fint renoverat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finns ett allrum/sovrum med snedtak, två större sovrum samt klädkammare.
Här bor du i omtyckta och trivsamma kvarter. Lugnt område med bilfri innergård och flera lekplatser. Nära till förskola, skola, mataffärer och cykelavstånd till Örebro centrum.

Brf Eker är en välskött och stabil förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller gemensam tvättstuga och samlingslokal med övernattningsmöjligheter. I månadsavgiften om 5 556 kronor ingår värme, bredband, tv och vatten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration