Beväringsgatan 9 B

Beväringsgatan 9 B

Slutpris

3 000 000 kr


Rynningeåsen— Örebro

Beväringsgatan 9 B


Slutpris
3 000 000 kr

Rynningeåsen— Örebro

Två balkonger, två badrum och egen entré!

Välkommen till en 4 rok med fint gavelläge i mycket välskötta och stabila brf Saluten! En balkong med markis i söderläge och en balkong vid entrén i norrläge. Våning 2 av 2 ger ett fint ljusinsläpp och ingen insyn. Trevlig utsikt mot både grönska och varierande bebyggelse från den aktuella lägenheten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar rymd och fina sällskapsytor. Här kan du enkelt duka upp långbord när släkten kommer på besök. Två helkaklade badrum med golvvärme; ett med badkar och tvättavdelning samt ett med dusch. Hög standard med flera tillval från första början, så som mjukstängande köksluckor, vinkyl, natursten på golvet i hallen, isolerade innerväggar, extra antal bredbandsuttag och isolerat förråd för att nämna några av bostadens plus! Låg månadsavgift, 4 219 kr, inkl värme, kallvatten, digital-tv, bredband, ip-telefoni, fast elavgift och bostadsrättstillägg.

Trevlig innergård med grönytor och lekplats. I föreningen finns parkeringsplats med el att hyra samt carport med separat kö. Det finns även gästparkeringar. Föreningen tänker långsiktigt med nyligen installerade solceller och satsning på laddstoplar till elbilar. Rynningeåsen är ett trivsamt och mycket populärt bostadsområde strax utanför citykärnan. Här trivs både yngre, äldre och barnfamiljer. I närområdet finns förskolor, lekplatser, motionsspår och mataffär. Det är inte en slump att det bor många sjuksköterskor och läkare i området, det är mycket bekvämt gång- och cykelavstånd till USÖ. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. Vintertid har du behagligt promenadavstånd ner till den fina skridskoisen på Hjälmaren.


Boarea
81 kvm
Avgift
4 219 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-20

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Beväringsgatan såldes av oss 2022-05-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Beväringsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.