Björkmansgatan 6 / Disponentparken/Öster / Örebro

Fin 3:a högst upp med många soltimmar!

Slutpris
2 590 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
3 467 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björkmansgatan såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Björkmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Disponentparken/Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välkommen till Björkmansgatan 6, en smart planerad 3 rok med låg månadsavigt på 3 467kr/månaden inkl. värme, vatten, Telia Triple Play (med digital-TV, bredband, fast avgift för telefoni). Med bra läge i härliga Öster finns nu chansen att förvärva denna smart planerade trea med balkong i syd-västläge. Bostaden erbjuder det mesta, helkalkat badrum med golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en yta för större sällskap och härligt ljusinsläpp från fönster samt balkong i härligt syd-västläge. Den välplanerade planlösningen ger en ljus bostad med fokus på umgänge, samtidigt som du får njuta av en lägenhet i nyskick och bekvämt med två sovrum och ett mindre kontor/klädkammare.

Området Öster/Disponentparken är ett lugnt område och med bara ett stenkast upp till citykärnan finner du även närhet till Universitetet, Osets naturreservat och härliga Hjälmaren. Smidigt nära finner du flertalet mataffärer, restauranger och natur!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.