Björkmansgatan 28

Björkmansgatan 28

Slutpris

4 100 000 kr


Disponentparken— Örebro

Björkmansgatan 28


Slutpris
4 100 000 kr

Disponentparken— Örebro

Radhus med bra läge högt upp i området i vackra Disponentparken!

Välkommen till ett rymligt bostadsrättsradhus i två plan. Mycket fint och lugnt läge högt upp i området. Här bor du långt ifrån bilväg och stadens ljud, precis intill stora fina grönytor, lekplats och vackert parkområde. Altan, byggd 2021, på baksidan i norrläge. Perfekt läge för grillkvällarna på sommaren, sol från ca 17:00 till 20:00. På framsidan, i söderläge, kan du istället njuta av solstrålar hela dagen! När den varmaste sommaren kommer kanske du till och med vill svalka dig i skuggan och då uppskattas verkligen uteplatser åt två olika håll.

Området har en oerhört vacker och fridfull atmosfär. Bostadshusen är byggda med långt avstånd ifrån varandra, det finns mycket öppna ytor. Kvälls- och nattetid tänds små lampor i parken, vilket skapar en fin stämning utanför fönstren. Välplanerad bostad med kök och vardagsrum i öppen planlösning med vinkel. Gediget HTH-kök med gott om förvaringsutrymmen och en utbyggd köksö/arbetsbänk, en naturlig samlingsplats för både familj och gäster. På bottenplan finns även ett badrum och en separat tvättstuga. På övre plan finns ett allrum, tre sovrum och ett badrum. Bra med förvaring med skjutdörrsgarderober i två av sovrummen, förråd under trappan och separat förråd i anslutning till radhuset. Byggår 2015-2016. Föreningen äger marken. I månadsavgiften ingår vatten, tv, bredband 100/100, ip-telefoni, sophantering och även parkeringsplats med eluttag.

Hemtrevligt och barnvänligt område med alldeles lagom avstånd till city. Det är cykelavstånd till både city, USÖ och universitetet, men när du kommer hem är det lätt att koppla av. Nära till mataffärer, blomaffär, gym och olika typer av restauranger. Österut har du hela naturreservatet Oset och Rynningeviken att utforska, områden med fantastiskt fina promenadstråk och skridskoåkning på Hjälmaren vintertid!


Boarea
118 kvm
Avgift
4 724 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-01-14

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Björkmansgatan såldes av oss 2022-01-14. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Björkmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.