Björnbärsgatan 20

Björnbärsgatan 20

Slutpris

2 950 000 kr


Nya Hjärsta— Örebro

Björnbärsgatan 20


Slutpris
2 950 000 kr

Nya Hjärsta— Örebro

Genomgående interiört rustat radhus i 2-plan med dubbla uteplatser!

Välkommen till Björnbärsgatan 20 och ett radhus i två plan med mycket fint läge på lugn återvändsgata. Här erbjuds du ca 102 kvm fördelat på 4 rum och kök med uteplatser både på fram- och baksida. Här är det bara att flytta in. Radhuset är genomgående interiört rustat det senaste året med genomgående ljusa ytskikt inkl kök och badrum. Goda möjligheter att ändra planlösning för den som önskar. I direkt anslutning till entrén på framsidan hör ett förråd om ca 10 kvm.
Brf Trollbäret är en otroligt stabil förening och har låga månadsavgifter. Denna bostad har en avgift på 4 146 kr/mån inkl värme och vatten.
Barnvänligt område, flera välutrustade lekplatser finns i radhusområdet. I närområdet finns även skolor/förskolor, affär etc. Närhet till skog och elljusspår. Välkommen att anmäla intresse till visningen!


Boarea
102 kvm
Avgift
4 146 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-12-12

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Björnbärsgatan såldes av oss 2021-12-12. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Björnbärsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.