Brunnslyckevägen 2

Brunnslyckevägen 2

Slutpris

1 995 000 kr


Adolfsberg— Örebro

Brunnslyckevägen 2


Slutpris
1 995 000 kr

Adolfsberg— Örebro

Modern lägenhet med ett stenkast till ICA Parkhallen!

Välkommen till denna moderna och välskötta lägenhet på Brunnslyckevägen 2 i det populära området Adolfsberg. Denna bostad, som är belägen på andra våningen, erbjuder en fin öppen planlösning, gott om förvaringsutrymme och en rymlig inglasad balkong som bjuder in till avkoppling i soliga sydvästliga omgivningar.

Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger dig möjlighet att umgås med familj och vänner samtidigt som du lagar mat. Köket är modernt utrustat med högkvalitativa vitvaror och stilrena ytskikt.
Vardagsrummet är ljust och inbjudande med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns även utgången till den rymliga balkongen i sydvästläge, perfekt för att njuta av soliga dagar och kvällar. Solskydd i form av både panelgardiner och rullgardiner finns för att anpassa ljusinsläppet efter ditt önskemål.

Detta moderna hem är byggt år 2015 och erbjuder därmed en uppdaterad standard och energieffektiva lösningar.
Adolfsberg är ett område med en trivsam och familjevänlig atmosfär. Här finns närhet till grönområden, skolor, allmänna kommunikationer och ett stenkast bort från lägenheten finns bekvämt ICA Parkhallen. Det är även enkelt att ta sig till Örebros centrum med cykel, bil eller kollektivtrafik och för dig som pendlar är det perfekt och nära med påfart/avfart till motorvägen.


Boarea
79 kvm
Avgift
4 635 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-10-04

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Brunnslyckevägen såldes av oss 2023-10-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Brunnslyckevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.