Buxbomsvägen 35

Buxbomsvägen 35


Bettorp— Örebro

Buxbomsvägen 35



Bettorp— Örebro

Kedjehus (äganderätt) i familjära Bettorp!

Välkommen till familjära Bettorp och detta välskötta kedjehus (äganderätt) i 1-plan. Huset är fördelat på 108 m² med 4 rok varav 3 sovrum. För sällskap som behöver ett sovrum till så går det att dela av vardagsrummet enligt originalritningen.

Här bor du i ett välplanerat 1-plans hus i vinkel. Kök som ansluter till rymlig matplats med stora fönsterpartier som ger både ljus och en härlig kontakt med det inglasade uterummet och baksidan. Rymligt vardagsrum med utrymme för matsalsbord och även här kommer man ut till uterummet. Huset erbjuder även 3 sovrum, 2 duschrum/wc och separat tvättstuga.

Huset värms upp med luftvärmepump och solceller vilket bidrar till en låg driftskostnad. Lättskött tomt på 304 m² med gräsmatta på baksidan och stenläggning på framsidan. Baksidan är insynsskyddad och gränsar mot allmänning. Finns även ett isolerat förråd för trädgårdsredskap m.m.

Till huset följer även garageplats med fjärrstyrd garageport samt en parkeringsplats utanför garaget. Bredband fiber är indraget.

Här bor man i ett barnvänligt område med gångavstånd till Bettorps förskola, lekpark, busshållplats samt smidigt med bil att ta sig ut till motorvägen.

Välkommen på visning - anmälan krävs!


Boarea
108 kvm
Driftkostnad
34 543 kr/år
Tomtarea
304 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-05-27

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Buxbomsvägen såldes av oss 2022-05-27. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Buxbomsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.