Dolomitvägen 36

Dolomitvägen 36

Slutpris

1 300 000 kr


Lundby— Örebro

Dolomitvägen 36


Slutpris
1 300 000 kr

Lundby— Örebro

Två balkonger, en öppen och en inglasad!

Fin och välskött trea med renoverade ytskikt de senaste åren. Kök och badrum är renoverade under 2000-talet. Ny kyl/frys (2022) och diskmaskin (2022). En öppen balkong i fritt söderläge, perfekt för att njuta av sommarens varma solstrålar. Här är det utsikt över grönytor, träd och bort mot fotbollsplaner. Ingen insyn! På framsidan finns en inglasad balkong i norrläge, med morgon- och kvällssol. Perfekt plats för dig, en tekopp och en god bok när du behöver svalka dig i skuggan, eller kanske när höstregnet öser ner!

Lägenheten är 3 rok om 78,5 kvm. Idag finns två sovrum, men en stor klädkammare kan även användas som sovalkov/barnkammare/kontor. HSB-förening med mycket stabil ekonomi och låg belåning, endast 1 264 kr/kvm i lån. De äger själva marken. Föreningen har ett gemensamt elavtal med individuell mätning och debitering av hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och betyder att föreningen står för den fasta elavgiften och att medlemmarna endast betalar för sin förbrukning. Det finns gott om parkeringsplatser i området. Föreningen har tot 250 bilplatser till 232 lägenheter. Det finns både garage och parkeringsplats med eller utan el. Gäster parkerar gratis på någon av många fria gästparkeringar.

Barnvänligt område med bilfria innergårdar och flera lekplatser. I föreningen finns gemensamhetslokalen Dolomiten med samlingslokal, tvättstuga och vicevärdsexpedition. I Dolomiten anordnas det bland annat aktiviteter, så som minigolf och studiecirklar. Här anordnas även fester. Som boende kan du hyra lokalen till fest/kalas. Det finns totalt 6 st tvättstugor i föreningen samt 1 st övernattningslägenhet, bastu, 2 st hobbyrum, 2 st motionsrum samt 3 st miljöhus. Härifrån är det nära till förskola, skola och idrottsplats. Endast 5 min med bil till ICA Maxi vid Eurostop, Citygross, Plantagen mm.


Boarea
78.5 kvm
Avgift
3 759 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-18

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Dolomitvägen såldes av oss 2022-11-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Dolomitvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.