Sök Meny
Såld

Örebro - Adolfsberg/Södra Lindhult / Edtorpsvägen 7

Mycket bekvämt boende!

Välkommen til Edtorpsvägen 7, belägen på friköpt tomt i populära Adolfsberg/Lindhult. Här erbjuds du som köpare ett mycket bekvämt boende i denna 1-plansvilla på ca 126 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum. Här är det bara att flytta in. Invändigt har villan ljusa ytskikt och en tilltalande planlösning. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a Fjärrvärme som tillsammans med den stora täljstenskaminen(Tulikivi) bidrar till den låga uppvärmningskostnaden, Stort soldäck i söderläge med inglasat uterum samt spa-bad, garage med direktingång inifrån, bastu, fiber, 2st helkaklade duschrum mm. Fin tomt med äppelträd, körsbärsträd, vinbär, björnbär, rabarber, jordgubbar samt fina blomrabatter med buskar och blommor, fläderbuske samt trollhassel. Robbotgräsklippare ingår. Nära till förskola,skola,vårdcentral samt city. OBS detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Sponsrade länkar
Örebro / Adolfsberg/Södra Lindhult
Edtorpsvägen 7
Slutpris: 4 250 000 kr
Boarea/biarea: 126/32 kvm
Driftkostnad: 36 234 kr/år
Tomtarea: 705 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-03-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Edtorpsvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.