Sök Meny
Såld

Örebro - Adolfsberg/Södra Lindhult / Edtorpsvägen 7

Mycket bekvämt boende!

Välkommen til Edtorpsvägen 7, belägen på friköpt tomt i populära Adolfsberg/Lindhult. Här erbjuds du som köpare ett mycket bekvämt boende i denna 1-plansvilla på ca 126 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum. Här är det bara att flytta in. Invändigt har villan ljusa ytskikt och en tilltalande planlösning. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a Fjärrvärme som tillsammans med den stora täljstenskaminen(Tulikivi) bidrar till den låga uppvärmningskostnaden, Stort soldäck i söderläge med inglasat uterum samt spa-bad, garage med direktingång inifrån, bastu, fiber, 2st helkaklade duschrum mm. Fin tomt med äppelträd, körsbärsträd, vinbär, björnbär, rabarber, jordgubbar samt fina blomrabatter med buskar och blommor, fläderbuske samt trollhassel. Robbotgräsklippare ingår. Nära till förskola,skola,vårdcentral samt city. OBS detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Sponsrade länkar
Örebro / Adolfsberg/Södra Lindhult
Edtorpsvägen 7
Slutpris: 4 250 000 kr
Boarea/biarea: 126/32 kvm
Driftkostnad: 36 234 kr/år
Tomtarea: 705 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-03-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Edtorpsvägen