Edtorpsvägen 7 / Adolfsberg/Södra Lindhult / Örebro

Mycket bekvämt boende!

Slutpris
4 250 000 kr
Boarea/biarea
126/32 kvm
Driftkostnad
36 234 kr/år
Tomtarea
705 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-03-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Edtorpsvägen såldes av oss 2017-03-31. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Edtorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Adolfsberg/Södra Lindhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen til Edtorpsvägen 7, belägen på friköpt tomt i populära Adolfsberg/Lindhult. Här erbjuds du som köpare ett mycket bekvämt boende i denna 1-plansvilla på ca 126 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum. Här är det bara att flytta in. Invändigt har villan ljusa ytskikt och en tilltalande planlösning. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a Fjärrvärme som tillsammans med den stora täljstenskaminen(Tulikivi) bidrar till den låga uppvärmningskostnaden, Stort soldäck i söderläge med inglasat uterum samt spa-bad, garage med direktingång inifrån, bastu, fiber, 2st helkaklade duschrum mm. Fin tomt med äppelträd, körsbärsträd, vinbär, björnbär, rabarber, jordgubbar samt fina blomrabatter med buskar och blommor, fläderbuske samt trollhassel. Robbotgräsklippare ingår. Nära till förskola,skola,vårdcentral samt city. OBS detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration