Engelbrektsgatan 62 A / Centralt Öster / Örebro

Balkong med eftermiddags- och kvällssol mot lugn innergård!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 350 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Engelbrektsgatan såldes av oss 2019-06-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Engelbrektsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här är den perfekta tvåan för dig som vill bo centralt på öster. Närhet till allt; mataffärer, Stadsparken, restauranger, Behrn Arena, gym, Universitet, sjukhus m.m.

Lägenheten har genomgående parkettgolv/trägolv och 2,70 m i takhöjd. Fönster åt två håll skapar en ljus och trivsam känsla! Från vardagsrummet är det utgång till balkongen som ligger i skönt västerläge med härlig utsikt över den fina innergården.

Bostadsrättsföreningen Engelbrekt är en stabil förening med ordning och reda. I källaren finns två tvättstugor, samlingslokal, bastu, cykelrum och solarium.
I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefon och bostadsrättstillägg.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.