Esbjörnsgatan 50

Esbjörnsgatan 50


Sörby— Örebro

Esbjörnsgatan 50Sörby— Örebro

Inglasad altan, soldäck och lummig/grönskande trädgård i söderläge!

Välkommen till populära Esbjörnsgatan i Sörby. Radhus med inglasad altan, soldäck och lummig trädgård i söderläge.
Trevlig planlösning med två våningar där fokus ligger på umgängesytor på bottenplan och privata bostadsytor på övre plan. Kök, vardagsrum (med utgång till inglasat uterum) samt tvättstuga i bottenplan och två sovrum samt badrum på övre plan. Garderober i båda sovrummen och intill det ena sovrummet finns dessutom en klädkammare, som även kan användas som kontor/"barnkammare". Parkering och förråd precis utanför dörren.

Lugnt och barnvänligt område. Ekonomiskt stabil och mycket välskött förening med låg belåning, endast ca 800 kr i lån per kvm. Möjlighet för utbyggnad av vardagsrum och kök enligt arkitektframtagna ritningar med generellt bygglov i föreningen.
Förutom parkeringsplatsen vid entrén finns det garageplatser och p-platser att hyra i föreningen. Det här är ett oerhört lättskött och bekvämt boende med endast 5-10 min cykelavstånd till city. I närområdet finns flera lekplatser och stora grönytor. Nära till förskola, skola, universitetet och busshållplats. Alldeles i närheten finns restauranger, blomsteraffär, mataffärer, apotek, vårdcentral m.m. Inom gångavstånd från området når du även den populära motionstrappan i Sörbybacken, som förvandlas till en liten slalombacke under snörika vintrar. Här finns även en höghöjdsbana, utegym och restaurang/pizzeria som har vedugnsbakade pizzor och trevlig uteservering.

Välkommen att boka din plats för visning!


Boarea
78 kvm
Avgift
3 484 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-12-01

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Esbjörnsgatan såldes av oss 2023-12-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Esbjörnsgatan.

Boka värdering
Malin Browall
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad