Fabriksgatan 13 / Centralt / Örebro

Penthouse med egen takterrass i sydvästläge och fantastisk utsikt över Örebros takåsar!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
107 kvm
Avgift
5 941 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 och 7 (Hiss finns)
Såld
2020-04-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fabriksgatan såldes av oss 2020-04-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Fabriksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Belägen mitt i centrala Örebro, högst upp i huset och med fantastisk utsikt över Örebros takåsar och landmärken så kommer denna Penthouse nu att säljas. Takvåningen som är i etage är fördelad på 3 rok och en total boyta om ca 107 kvm. Som köpare kommer du att få mervärden i form utav bl.a genomgående ljusa ytskikt, dubbla helkaklade duschrum, inglasad balkong mm. Från sovrummet på övre plan kommer du ut på den läckra takterrassen i sydvästläge där du sena sommarkvällar kan njuta av solnedgången. I den ekonomiskt stabila föreningen Södercity som bildades år 2000 finns både garage och parkeringsplatser som omsluts utav elektrisk grind. På gångavstånd når du allt som centrala Örebro kan erbjuda i form utav restauranger,shopping och nöjen. 200 m till Drottninggatan!
VISNINGEN är planerad att genomföras den 15/4. Kontakta mäklaren för mer info och tid!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.