Folkungagatan 12B / Väster - Vasaskolan / Örebro

Nybyggd JM lägenhet i centralt läge!

Slutpris
1 790 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
4 120 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-03-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Folkungagatan såldes av oss 2018-03-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Folkungagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster - Vasaskolan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Folkungagatan 12B - Välplanerad 2 rok fördelad på 65 kvm. JM lägenhet byggd 2016 som ligger på våning 2 av 5 (hiss finns). Lägenheten erbjuder bl a kök med dämpande fullutdragslådor, induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och micro, helkaklat och stilrent duschrum med tvättmaskin och torktumlare, förvaring i form av skjutgarderober i hall och sovrum samt lägenhetsförråd i källaren. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger stor sällskapsyta. Genomgående stilrent inredd lägenhet med parkettgolv och ljusa väggar. Garage (separat kö) i källaren. Välskött förening med god ekonomi.

När du bor i Vasastan har du nära till Svartån och trots att du bor mitt i stadens mitt har du alltid behagliga och gröna platser att dra dig tillbaka på. Det centrala boendet erbjuder gångavstånd till Örebros resecentrum som är en knutpunkt för stadsbussarna, men även för länsbussar, charterbussar och taxi. I samband med uppförandet av Resecentrum byggdes en ny gång- och cykeltunnel under järnvägen, vilken förbinder centrala Örebro med västra stadsdelen. Lokalbusslinjer trafikerar Hertig Karls allé och Karlslundsgatan med hållplatser i anslutning till kvarteret. Åker du bil svänger du enkelt upp på E18.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration