Fredsgatan 8 / Centralt / Örebro

Trea centralt!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
83.5 kvm
Avgift
4 878 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fredsgatan såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Fredsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Fredsgatan 8!

Mitt i centrala Örebro finns nu denna fina trea en trappa upp att förvärva! Här får du som köpare mervärden i form av 2 stora sovrum, rymligt fullutrustat kök som är helrenoverat 2016, inredd klädkammare i hall och balkong mot den vackra innergården. Avgiften om 4878 kr. inkluderar allt, dvs. värme, vatten, kabel-TV, fiber (bredbandsbolaget) och hushållsel. Här bor du bekvämt med allt du behöver i närheten så som matbutiker, restauranger, centralstation och förskola.

Bostadsrättsföreningen Gillet har mycket god ekonomi och i föreningen finns flera gemensamma utrymmen; tvättstuga, bastu, träningsrum, hobbylokal, samlingslokal samt gästrum som kan hyras av föreningens medlemmar. Den trevliga gröna innergården med träd, fina planteringar, odlingslotter och sittplatser skapar en lugn oas för dig som väljer att bo på Fredsgatan 8.

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.