Ginstvägen 39 / Bettorp / Örebro

Slutpris
4 875 000 kr
Boarea/biarea
138/44 kvm
Driftkostnad
24 465 kr/år
Totalareal
791 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Ginstvägen såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ginstvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bettorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Ginstvägen 39! Här finner du en fin och välskött 1-plansvilla i vinkel i barnvänliga och populära Bettorp. villan är byggd 2002 och är ett Anebyhus. Boyta om ca: 138 m², 5 rok varav 3-4 st sovrum, rymligt kök med köksö, vardagsrum med kamin, inglasat uterum samt en "öppen" uteplats delvis skyddad under tak, friköpt hörntomt om 791 m², vattenburen golvvärme, isolerat 2-bilsgarage med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Omedelbar närhet till skog och motionsspår samt barnomsorg. Kontakta mäklaren för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bettorp

Familjära kvarter med gott om natur, löpspår och rikt föreningsliv. Men sjön Lången intill kan du enkelt ta ett dopp på sommaren. Här är inte bilköer eller parkeringar ett problem och det erbjuds trygga cykelvägar såväl för den stora som lilla cyklisten. Här finner familjen lugnet och alla möjligheter till ett rikt liv finner du här.

Skolor och barnomsorg

I området ligger den kommunala förskolan Regnbågen. Närmaste grundskola finns i grannområdet Lillån med Lillåns södra skola årskurs F-6 samt Lillåns skola F-9. Grillska Gymnasiet som är en gymnasieskola ligger även i området.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linje nr 7 och 8. Här erbjuds även bra cykelvägar in mot centrala Örebro.

Natur och fritid

I området finns naturreservatet Kränglan med vackra naturområden samt motionsspår för löpning och skidåkning på vintern. Här förbinds Lillåspåret med Venaspåret.

Restauranger, nöjen och omsorg

I närheten finner du restaurangerna Bettorps kök och pizzeria, Sibylla och restaurangen ”Tre syskon” samt affären MEGA. Lillåns vårdcentral ligger i närområdet. Finns även föreningsliv inom tennis, badminton, fotboll och innebandy.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.