Gustavsgatan 40

Gustavsgatan 40

Slutpris

1 775 000 kr


Centralt / Väster— Örebro

Gustavsgatan 40


Slutpris
1 775 000 kr

Centralt / Väster— Örebro

Inglasad balkong och stabil förening!

På andra våningen finns nu denna fina och nyrenoverade lägenhet till salu! Här har man de senaste åren lagt nya golv i samtliga rum, renoverat kök 2019, gått över alla ytskikt och delvis renoverat badrummet med ny tvättmaskin 2019 och ny dusch 2023. Stora fönster genom hela lägenheten som släpper in fantastiskt med ljus! Från köket finns utgång till en stor inglasad balkong om ca. 10 kvm. i österläge där du både får plats med matgrupp och loungemöbel. Bra förvaring med klädkammare i hall och garderober i sovrum.

Låg avgift om 4 150 kr. vilket inkluderar värme, vatten, den fasta kostanden för el, tv och bredband. Mycket stabil och välskött förening som höjde avgiften med endast 3% inför 2023, bankskulden ligger på 3 230 kr/kvm vilket gör föreningen ekonomiskt stark. Föreningen äger marken. Det finns både garage- och parkeringsplatser (totalt 167 stycken) till föreningens 138 bostäder. Källarförråd och matkällarförråd följer med lägenheten. Här bor du med närhet till stadskärnan, centralstationen och en kortare cykeltur till USÖ. På innergården är det stora gemensamma grönytor med lekplats, flera uteplatser och grillar. För odlingsintresserade finns till och med odlingslådor.

Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information. Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 150 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-06

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Gustavsgatan såldes av oss 2023-03-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Gustavsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.