Idrottsvägen 10 A / Örnsro / Örebro

Liten tvåa med gångavstånd till city!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
49 kvm
Avgift
3 465 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på idrottsvägen såldes av oss 2018-10-31. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på idrottsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örnsro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Ljus och rymlig lägenhet som nyligen byggdes om till 2 rok. Här finns numera ett avskilt sovrum. Lägenheten är fortfarande 1 rok i föreningen, vilket betyder att månadsavgiften är lägre än för en 2 rok. Lägenheten har fönster åt två håll. Kök med plats för matbord och stolar. I månadsavgiften ingår det mesta; värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningen har många fina gemensamhetslokaler och mysig innergård med uteplats. I föreningen finns bland annat cykelförråd, tvättstugor, hobbyrum, bastu och samlingslokal med övernattningsmöjligheter. Lugnt område ett stenkast från fina promenadstråk längs med Svartån. Det är dessutom gångavstånd till city och Södra stationen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration