Irisgatan 78 / Mellringe / Örebro

Totalrenoverad 3:a med inglasad balkong!

Slutpris
1 395 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
3 641 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Irisgatan såldes av oss 2020-03-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Irisgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En halvtrappa upp ligger denna totalrenoverade 3:a om ca 80 kvm. Lägenheten är genomgående renoverade under 2019-2020 med nya ytskikt, nytt kök och helkaklat duschrum och separat WC. Inglasad balkong i västerläge mot innergård. Lägenheten har gavelläge och fönster åt tre håll. Bra förvaring med en rymlig klädkammare.

HSB Brf Slånbäret är en välskött och solid förening med god ekonomi och en härlig gemenskap som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet, tvättstuga, cykelrum, bastu och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 3 641 kronor ingår värme, vatten, tv, bredband, bostadsrättstillägg och avsättning till inre reparationsfond.

I Mellringe bor man i populära och omtyckta kvarter. Grönområden finns bara ett stenkast bort och Mataffären Ica ligger också inom bekvämt gångavstånd. Med buss tar du dig smidigt till både city och Universitetet. Här har du dessutom närhet till bland annat matbutiker, skola, förskola och rofyllda grönområden.

Välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mellringe

Väster om väster med närhet till Närkes Kils vackra natur och city är det här ett bostadsområde som välkomnar familjen. Perfekt för den som vill kombinera ett aktivt friluftsliv och stadsliv.

Skolor och barnomsorg

Området har fyra förskolor – Hedenhös Föräldrakooperativ, Paletten, Hagvidson Mellringe och Nejlikan samt Mellringeskolan F-9.

Kommunikationer

Till området Mellringe tar man sig via stadsbuss linjerna nr 3 och 4 samt länsbuss linje 521. Till området tar man sig snabbt också via motorvägen E18/E20.

Natur och fritid

Mellringe ligger i anslutning till Heden som kan erbjuda ny anlagda fotbollsplaner. I området finns även sporthall, idrottsplats samt grönområden såsom Slånbärsparken och Öknaskogen. Det finns även en fin badanläggning. I området intill finns Karlslunds motionsspår som kombinerar olika spår mellan 1,2 km upp till 15 km varav flera är belysta. Spåren spåras för skidåkning vintertid. Spåret sköts av Karlslunds IF Skidor. Finns också tillgång till utegym, omklädningsrum, bastu och grusad bilparkering.

Affärer och restauranger

I området finns mataffär, pizzeria och bensinmack. Det finns också en återvinningscentral – följ länken för att se öppettider https://www.orebro.se/bygga-bo--trafik/avfall--atervinning/atervinningscentraler.html

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.