Irisgatan 32

Irisgatan 32

Slutpris

1 425 000 kr


Mellringe— Örebro

Irisgatan 32


Slutpris
1 425 000 kr

Mellringe— Örebro

Rymlig 3:a med balkong i välskött förening!

Välkommen till denna trivsamma 3:a belägen högst upp i huset!

Genomgående planlösning med stort kök med plats för matbord för 4 personer utan att det känns trångt, vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp & härifrån nås balkongen. Två sovrum som är i bra storlek, hall med praktisk klädkammare samt både helkaklat duschrum med tvättmaskin & separat wc.

Månadsavgift 4 702 kr inklusive värme, vatten, kabel-tv, fast elavgift, bostadsrättstillägg. Bredband via Telenor (250/250) ingår obligatoriskt för endast 125 kr/månad. Föreningen har gemensam mätning och debitering av hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen och att föreningen står för de fasta elkostnaderna.

HSB Brf Slånbäret är en välskött förening som har låg belåning, endast 803 kr/kvm. Föreningen har bland annat bytt tak, fönster och installerat säkerhetsdörrar. I föreningen finns många fina gemensamma utrymmen, så som tvättstugor, bastu, samlingslokal, gym, bordtennisrum, hobbyrum, snickarbod, övernattningsrum och miljöhus. I området finns flera lekplatser och stora grönytor. I närheten finns ICA Eko-hallen och busshållplats. Med buss tar du dig smidigt till både city och Universitetet. Nära till Varbergaskogen och Karlslundsskogen med motionsspår.

Välkommen hem!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 827 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-12

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Irisgatan såldes av oss 2023-06-12. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Irisgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.