Johannesbergsgatan 18

Johannesbergsgatan 18


Nya Hjärsta— Örebro

Johannesbergsgatan 18



Nya Hjärsta— Örebro

Enplanshus i Nya Hjärsta med ett lugnt läge vid skogskanten

Välkommen till Johannesbergsgatan 18!

Med ett lugnt läge vid skogskanten saluförs nu denna praktiska 1-plansvilla i Nya Hjärsta. En perfekt bostad för dig som söker en lättskött bostad med upp till tre sovrum.
På framsidan av huset möts vi av det inglasade uterummet med ett soligt läge mot syd-/väst, här skiner solen in från lunch fram till sen eftermiddag.
I denna bostad får du som köpare mervärden i form av ett hemtrevligt vardagsrum i vinkel med en rogivande öppen spis med braskassett, uppvärmning genom bergvärme samt ett badrum som renoverades 2010. Ytterligare renoveringar som utförts är köket som renoverades 2014 och försågs då av ett Lijo-kök, renovering av tak 2010, utbyte av fönster i omgångar mellan 2007-2011.
Fiber finns!
Vidbyggd ekonomidel med isolerat förråd och garage. Garaget har en gjuten platta, eldriven garageport samt el med uttag för 3-fas.

Väster om väster med närhet till Närkes Kils vackra natur och city är det här ett bostadsområde som välkomnar familjen. Perfekt för den som vill kombinera ett aktivt friluftsliv och stadsliv. I området finns fyra förskolor – Opalen, Emilia, Blåklinten och Växthuset samt grundskolan Wallerska skolan F-6. Till området Nya Hjärsta tar man sig via stadsbuss linjerna nr 3 och 4 samt länsbuss linje nr 521. Det är även lättillgängligt via E18/E20 som sträcker sig alldeles i närheten.


Boarea/biarea
106/50 kvm
Driftkostnad
32 964 kr/år
Tomtarea
850 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-04-24

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Johannesbergsgatan såldes av oss 2021-04-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Johannesbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.