Kabingatan 4 a / Södra Ladugårdsängen / Örebro

Välplanerad och yteffektiv lägenhet på 3 våningen!

Slutpris
1 625 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 118 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kabingatan såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kabingatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerad lägenhet med 2 rok som fördelas på 53 m2, våning 3 av 5. Fint läge i området med granne mot parken till Ladugårdsängen. Gång- respektive cykelavstånd till Universitetet! Finns också möjlighet till snabbt tillträde!

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong. Sovrum med klädkammare. Helkaklat kombinerat duschrum och tvättstuga.

Förutom bra förvaring i lägenheten finns tillgång till separat lägenhetsförråd i källaren.

I föreningen finns en föreningslokal med pentry, wc och uteplats för grannträffar eller kalas. Det kommer också finnas en gästlägenhet att hyra för övernattande gäster, en tvättstuga som kompletterar lägenheten. Under huset och gården byggs ett garage med access från alla trapphus. Det kommer finnas ordentligt med cykelparkering både inne och ute.

Huset består av 5 våningar plus en vindsvåning, fasaden får ljusgrå puts och partier av glas samt obehandlat lärkträ som med åren får en silvergrå nyans. Strax söder om populära Ladugårdsängen expanderar nya stadsdelen Södra Ladugårdsängen. Med enbart 2 km till centrum, goda kommunikationer, fina naturområden och golfbana spås området bli attraktivt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration