Kamomillgatan 8

Kamomillgatan 8

Slutpris

1 565 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Kamomillgatan 8


Slutpris
1 565 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Balkong med både morgon- och kvällssol och ingen insyn!

Välkommen till en välplanerad tvåa på våning 3 av 4, hiss. Balkong i norrläge ger sol både på morgon/förmiddag och även på eftermiddag/kväll. Här kan du sitta ljumna sommarkvällar och njuta av solens strålar ända tills den går ner. Fritt läge med utsikt över öppna ytor. Ett uppskattat läge i huset då det är långt till grannhusen. Du får stora fina fönsterpartier mot Kamomillgatan men ingen insyn! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger dig fina umgängesytor. Sovrum med skjutdörrsgarderob och direkt anslutning till klädkammare. Skjutdörr mellan sovrum och klädkammare ger mer plats för möblering. Rymligt helkaklat badrum med golvvärme och tvättavdelning. Här finns det redan en stor arbetsbänk, perfekt för att vika tvätt på eller använda som skötbord. Komplettera med skåp på väggen så får du ännu mer förvaring i badrummet. Bra bostadsytor för såväl singelhushåll som par eller till och med för två vuxna och ett litet barn. För studenten är det här ett riktigt toppenläge, ett lugnt bostadsområde mellan universitetet och city. Det är dessutom gång- och cykelavstånd till mataffärer, gym, frisör, restauranger mm.

Engagerad förening som kontinuerligt jobbar framåt för medlemmarnas bästa. Styrelsen har nyligen förhandlat fram 500 Mbit/s bredband istället för nuvarande 100 Mbit/s. Genom att aktivt arbeta med energioptimering har föreningen gjort besparingar på både värme, varmvatten och elförbrukning. Man har även förhandlat och flyttat två lån, vilket gav betydligt bättre räntevillkor. Föreningen passade även på att amortera 1 miljon kr i samma veva. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och ip-telefoni. Byggår 2017.

Här i Sörbyängen är det nära till det allra mesta; skogsområde, Gustavsviks golfbana, universitetsområdet, frisör, vårdcentral, apotek, gym och livsmedelsbutikerna ICA Maxi och Coop Forum. Du tar dig till city med cykel på endast 5-10 min! Inom gångavstånd från lägenheten når du även den populära motionstrappan i Sörbybacken, som dessutom förvandlas till en liten slalombacke under snörika vintrar. Här finns även en höghöjdsbana, utegym och restaurang/pizzeria med uteservering och mycket smarriga vedugnsbakade pizzor!


Boarea
58.6 kvm
Avgift
4 041 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-04-29

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kamomillgatan såldes av oss 2022-04-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kamomillgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.