Kaplansgatan 11

Kaplansgatan 11

Slutpris

6 415 000 kr


Almby— Örebro

Kaplansgatan 11


Slutpris
6 415 000 kr

Almby— Örebro

30-talscharm på stor hörntomt med pool, blomster, frukt och bär

I hjärtat av Almbys gamla villakvarter strålar en gul 30-talsvilla med en fantastisk blomster- och fruktträdgård med pool. Här finns gott om små gömställen och platser att sitta ner vid, både i skugga och solsken.

Stig in i en välkomnande hall med vit pärlspont och garderober som gömmer undan skor och ytterkläder. Huset har totalt 5 rum, varav 3-4 sovrum. Idag nyttjas entréplanet till sällskapsytor med möblerbart kök, matsal och vardagsrum med conturakamin. Köket har uppdaterats genom åren och har utgång till en altan i västerläge med kvällssol. På entréplanet flödar ett härligt ljusinsläpp tack vare att alla rum har fönster i två väderstreck och det är genomgång mellan alla rummen. Ovanvåningen har en hall med balkong och tre sovrum i bra storlek. Badrum med dusch finns på båda våningsplanen och renoverades år 2015 respektive år 2021. Källaren har gott om förvaringsmöjligheter och ett äldre badrum. På fastigheten finns även garage, skärmtak för cyklar, friggebod och lekstuga.

Fastigheten har förvaltats mycket gott av ägarna som köpte huset år 1980. Genom åren har de dränerat, bytt tak, bytt ut alla fönster samt borrat bergvärme. Fasaden målades senast år 2020 och samtidigt sattes det upp markiser.

Kaplansgatan ligger ett kvarter bort från Almbyskolan med årskurs F-9. I området finns också förskola, Universitet, Willys, apotek och restauranger, ett eget centrum alldeles intill citykärnan. Samtidigt har du promenadavstånd till Osets naturreservat och centrum.

Välkommen med din intresseanmälan och skapa ditt drömhem med bästa läge,


Boarea/biarea
127/64 kvm
Driftkostnad
42 837 kr/år
Tomtarea
1 321 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-05-02

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Kaplansgatan såldes av oss 2024-05-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kaplansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.