Karlsdalsallén 38 / Sörbyängen / Örebro

100 kvm med Sörbyängens (kanske) bästa utsikt!

Slutpris
2 620 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
4 440 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-05-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsdalsallén såldes av oss 2020-05-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Karlsdalsallén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att boka Din egna visningstid med mäklaren 0707586207, ej traditionell öppen visning.

100 kvm med Sörbyängens (kanske) bästa utsikt! Högst upp i huset finns denna härliga lägenhet med balkongen i skönt västerläge och fönster i tre väderstreck. Här har man utsikt mot både golfbanan och Örebro city.
Öppen planlösning med stora sociala sällskapsytor. Kök med bra förvaringsmöjligheter, svart granitbänkskiva och köksö som både är praktisk och snygg! Två stycken rymliga sovrum, det ena med klädkammare och det andra med tre garderober. Lägenheten har även dubbla wc.

I månadsavgiften ingår nästan allt så som värme, vatten, bredband och tv-kanaler.
Ett stort vindsförråd hör till lägenheten.

Välkommen att höra av dig med önskemål för visningstid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sörbyängen

Här hittar du hus, radhus och toppmoderna bostadsrätter i en härlig mix. Perfekt för morgonpigga golfaren eller den växande familjen. Med grönområden och närheten till city erbjuds du ett bekvämt liv i en växande modern stadsdel.

Skolor och barnomsorg

I området finns flera förskolor och skolor. De närmsta förskolorna är Pepparn, Basilikan och Lergöken. Som grundskola finns Sörbyängsskolan, Kryddgårdsskolan och helt nybyggda Änglandaskolan. Här finns även högstadieskolan Navet.

Kommunikationer

Närmaste busskommunikation går från Sörbyängens centrum buss nr 68 och från Lavendelvägen buss nr 6. Från Tybble centrum går ett flertal olika bussar.

Natur och fritid

I anslutning till Sörbyängen finns en 18-håls golfbana (Gustavsviks golfbana), samt fina promenadsstråk och ett kortare motionsspår. Här finns även naturreservatet Reträtten med natursköna Sörbyskogen. För den som vill ha olika aktiviteter i sin närhet är detta ett perfekt område. Här finns lekpark med parkouranläggning och flera fotbollsplaner. På vintern är pulkaåkning och grillning populärt vid Sörbykullarna. Mitt emot finns Sörbybacken där man åker skidor. I Sörbybacken finns aktivitetscenter med mountainbikebanor, den populära trappen (560 m) och utegym. Här finns också café och höghöjdsbana med zipline. För mer info gå in på https://sorbybacken.se

Affärer och restauranger

Här finns café, suschirestaurang, pizzeria och vid golfbanan erbjuds luncher. Närmsta affär är Ica Maxi Universitetet med generösa öppettider samt apotek och Systembolag. I området finns även frisörer, kiosker och blomsterbutik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.