Karlsgatan 32 L / Väster Park / Örebro

Renoverad tvåa i sekelskifteshus

Slutpris
1 760 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 998 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2017-02-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Karlsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en rymlig och ljus tvåa i vackra och lugna Väster Park. Fantastisk villakänsla med fönster åt fyra (!) håll. Här förenas den äldre charmiga stilen med den nya moderna interiören. Samtliga rum, utom badrum, totalrenoverade 2011. Gemensam uteplats i syd-/västläge. Byggår 1907, ombyggnation till bostäder i JM´s regi 1998-1999. Smidigt med tvättstuga och förråd i källaren på bostadshuset. Stabil och välskött förening. I avgiften ingår det mesta; värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni, parkeringsplats med el och bostadsrättstillägg. Endast hushållsel tillkommer (ca 200 kr/mån för 2 pers). Nära till både Resecentrum (1,5 km) och påfart/avfart på motorvägen - perfekt för dig som pendlar! Endast 10 min cykelavstånd till city med shopping, restauranger, bibliotek, uteliv, idrottsevenemang osv. I närheten finns busshållplats, Trängens idrottsplats, förskola, skola, vårdcentral och flera mataffärer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration