Karlsgatan 34 C

Karlsgatan 34 C


Väster Park— Örebro

Karlsgatan 34 CVäster Park— Örebro

Rymlig 3,5 rok med uteplats. Mycket välskött förening. P-plats ingår och garage går att hyra!

Välkommen till en rymlig och hemtrevlig 3,5 rok om hela 103 kvm, i markplan. Bostaden har ett stort vardagsrum i perfekt anslutning till köket. Härifrån kommer du även ut till en stenlagd uteplats i syd-/ostläge. Ett bonusutrymme är matsalen/biblioteket, som även kan användas som kontor eller byggas om till ett sovrum. Bekvämt med stort badrum och en separat wc.

Mycket omtyckt och välskött förening med stabil ekonomi. Föreningens lån ligger utspridda över olika år och nästa lån att omsätta sker i september 2024 (följt av år 2025, 2026 och 2027). Föreningen äger marken. Parkeringsmöjligheterna är goda. Till föreningens 27 lägenheter finns 38 parkeringsplatser och 30 garage. En parkeringsplats med motorvärmare ingår till och med i månadsavgiften. Utöver det ingår även värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg.

Här är det välordnat och enkelt att bo! I bottenplan i huset ligger en gemensam tvättstuga och vindsförråd finns i samma hus. Föreningen har gott om gästparkeringar till dina gäster och när du ska resa hemifrån är det bara att låsa dörren och åka. Att bo här i Väster Park ger dig det bästa av två världar. Du bor granne med en vacker park med grönytor, träd och fågelkvitter. Samtidigt är det nära till city, endast 10 min cykelavstånd och även nära till tågstation och påfart/avfart på motorvägen. I närområdet finns vårdcentral, flera olika mataffärer, förskola, skola och Trängens idrottsplats.


Boarea
103 kvm
Avgift
6 923 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-01-27

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2024-01-27. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Karlsgatan.

Boka värdering
Sofia Persson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad