Kaserngården 12 / Rynningeåsen / Örebro

Balkong i soligt söderläge i populärt område!

Slutpris
1 875 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
6 088 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kaserngården såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kaserngården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ENDAST BOKADE VISNINGAR 0724023747 alt. victoria.kalkan@maklarhuset.se

Välkommen till en mysig hörnlägenhet om 4 rok (kan göras om till 3 rok) med fantastiskt ljusinsläpp och balkong i söderläge. Fin utsikt över park och grönytor, gott om soltimmar på balkongen. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en öppenhet utan att för den skull kompromissa med möblerbara väggar. Vardagsrummets yta kan utökas om vägg mot lilla sovrummet tas ner. Dubbla toaletter, varav ett är helkaklat badrum med golvvärme och bubbelbadkar. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, kabel-tv, bredband och ip-telefoni. Gott om förvaring med flera garderober och en rymlig klädkammare. Bekvämt med vindsförråd i samma hus och gemensam tvättstuga på bottenplan. Mycket fint läge med bilfri gård och ett lugnt och vackert område att bo i med knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till Universitetssjukhuset och 5,5 km till Universitetet. Nära till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde och motionsspår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rynningeåsen

På norr upplever du omväxlande natur och parker som bjuder in till umgänge och aktivitet. Mejeritorget är en ny mötesplats som växt fram på norr och erbjuder både matbutiker, restaurang och träning. Närheten till naturen gör området attraktivt. Örebros stadskärna ligger en cykeltur bort.

Skolor och barnomsorg

I Rynningeåsen finns tre förskolor: Rynningeåsens förskola, Helianthus Kottebo samt Grenadiärsskolans förkola. I närheten finns Norrbyskolan och Olaus Petriskolan med årskurskurserna F-6.

Kommunikationer

Från Rynningeåsen går stadsbuss linjerna nr 8 och 22.

Natur och fritid

Oset och Rynningeviken har en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. För besökaren finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, cykel- och promenadvägar samt mötesplatsen Naturens hus. På bara några minuter tar du Dig dit på cykel från centrala Örebro. Här finns även motionsspåret Venaspåret, ett 2,8 km långt spår med belysning. Underlaget underhålls regelbundet för att hålla en bra kvalitet för dig som vill löpa/jobba. Spåret har en anslutning till Lillåspåret och sköts av Örebro kommun.

Restauranger

Restaurangen Naturens hus med naturen som närmsta granne serverar mat samt fika http://naturenshus.se/, Hamnkrogen i närliggande Småbåtshamnen är öppet sommartid och erbjuder en middagsmeny.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.