Kornellvägen 10

Kornellvägen 10

Slutpris

1 850 000 kr


Bettorp— Örebro

Kornellvägen 10


Slutpris
1 850 000 kr

Bettorp— Örebro

Fantastiskt läge högst upp i huset!

Högst upp i huset, med hörnläge utan insyn, finner du denna läckra trea! En mycket trevlig planlösning med en lagom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. De stora fina fönsterpartierna gör att du bara vill gå fram och titta på utsikten. Här får du både fint ljusinsläpp och härlig vy över skogsdunge, skog och hustak. Köket har bra arbetsytor och mellan kök och vardagsrum finns en optimal plats för en stor matgrupp. Här kan den lilla familjen mysa till vardags och när det kommer besök är det inga problem att duka långbord. Vardagsrummet är ljust, lättmöblerat och har utgång till en inglasad (2021) balkong med fri utsikt. Fin detalj med dubbeldörrar ut till balkongen. Två sovrum med förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin samt torktumlare.

Föreningen har energiklass B, vilket förutom goda energivärden dessutom ger föreningen billigare "grönt lån" hos banken. I månadsavgiften ingår en parkeringsplats. Mellan föreningens hus finns en fin innergård med lekplats, gräsmattor och sittplatser. Barnvänligt område med mycket nära till förskola och busshållplats. Det är även nära till skola F-9, naturreservat och motionsspår. Mycket populärt och bra område för dig som vill bo lugnt lite utanför citykärnan, men samtidigt snabbt och enkelt kunna cykla till jobbet i stan. Du behöver inte heller fundera så mycket på bil eller taxi efter en utekväll, det tar bara ca 15 min med cykel hem från Örebro centrum - och frisk luft är ju som bekant både nyttigt och gratis!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
78 kvm
Avgift
3 888 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-09-04

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kornellvägen såldes av oss 2022-09-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kornellvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.