Kumminvägen 66

Kumminvägen 66

Slutpris

1 800 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Kumminvägen 66


Slutpris
1 800 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Fin trea med rymliga rum och inglasad balkong i syd-/västläge!

Välkommen till en mycket fräsch och hemtrevlig trea i Sörbyängen. Här möts du av ett vackert burspråk samt en stor inglasad balkong där du kan njuta av solen under eftermiddag och kvällen. Den här välplanerade lägenheten har rymliga ytor med flera bra förvaringsmöjligheter så som en inbyggd garderob i sovrummet, klädkammare i hallen och ett varmförråd i anslutning till lägenheten. I husets entréplan finns tvättstuga samt föreningens lokal med övernattningsmöjligheter. På den lugna innergården har du tillgång till gemensam umgängesyta, grillplats, lekplats och odlingslotter.

Brf Kryddan är en mycket välskött och ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad och har under flera års tid redovisat ett ständigt överskott i bokslutet. Det finns parkeringsplatser och garage att hyra. Här bor du även nära en busshållplats, flera förskolor, skolor, lekplatser, ICA Maxi och Örebro universitet. Med gång-/cykelavstånd finner du även Gustavsviks golfbana och äventyrsbad, motionsområdet Sörbybacken, Backahallen, apotek och vårdcentral etc.


Boarea
82 kvm
Avgift
4 795 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-09

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kumminvägen såldes av oss 2019-10-09. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kumminvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.