Kungsgatan 46 A

Kungsgatan 46 A

Slutpris

2 745 000 kr


Centralt— Örebro

Kungsgatan 46 A


Slutpris
2 745 000 kr

Centralt— Örebro

Totalrenoverad 2018, balkong i västerläge mot innergården. Oerhört stabil och välskött förening!

Välkommen till en totalrenoverad (2018) trea i mycket populära brf Stenhuggaren. Nuvarande ägare köpte lägenhet i originalskick och har varsamt renoverat och tagit hand om bostaden sedan dess. Genomgående parkettgolv, nya spegeldörrar, nytt helkaklat badrum med golvvärme, ordentligt inredd klädkammare och pricken över i; ett nytt kök från Ballingslöv. Från köket når du balkongen, utmärkt för både fikastund eller middag i friska luften. Balkongen ligger med perfekt västerläge mot den lugna och grönskande innergården.

På föreningens hemsida står det "Örebros bästa bostadsrättsförening", och det är det många som håller med om! Föreningen har en stabil ekonomi och mycket engagerad styrelse. Det är inte ofta det finns en uttalad teknikgrupp, trädgårdsgrupp och trivselgrupp i en bostadsrättsförening, men brf Stenhuggaren har det. Föreningen tas om hand på ett exemplariskt vis genom styrelsen och engagerade medlemmar. Några exempel på sådant som trivselgruppen har ordnat är bland annat kräftskiva, vinprovning, biobesök och julpynt. Vi får även passa på att gratulera föreningen som fyller 40 år i år! Belåningsgraden ligger på ca 5 000 kr/kvm. Här genomförs löpande renoveringar och underhåll, så som fönsterbyte (2018), installation av solceller och laddboxar till elbilar (2019-2020), isolering av vind (2021), totalrenovering av tvättstugor (2022) osv. Det finns även ett gemensamt avtal för hushållsel, vilket innebär att medlemmarna endast betalar för sin egen förbrukning. Det här är en stor förening med sina 167 medlemmar, allt ifrån yngre, medelålders till äldre.

Till bostaden hör två förråd, dels ett varmförråd och dels ett vindsförråd, båda i samma trapphus som lägenheten. Äldre föreningar har ofta många uppskattade gemensamma utrymmen och här är det inget undantag. I föreningen finns flera tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum, samlingslokal, övernattningsrum och soprum med återvinning. Inte nog med det, under innergården har föreningen ett stort varmgarage med hela 94 (!) garageplatser, separat kö. I garaget finns laddboxar till elbilar, spolplatta, högtryckstvätt och dammsugare. Den gemensamma innergården är stor och inhägnad. Här kan föreningens medlemmar i lugn och ro njuta av stora grönytor, sittplatser, planteringar och träd.

Det centrala läget är uppenbart! Du bor mitt i stan med all bekvämlighet du kan tänka dig. Inom promenadavstånd når du mataffärer, shopping, restauranger, apotek, parker, idrottsarenor, gym mm. Om din arbetsplats ligger centralt kan du låta bilen stå och istället promenera eller cykla till jobbet. Tack vare bostadens läge mitt i city och den inhägnade privata innergården får du den perfekta kombination av stadspuls och det välbehövliga lugnet.


Boarea
77 kvm
Avgift
5 364 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-18

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2024-04-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kungsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.