Kvinnerstatorp 303 / Kvinnersta / Örebro

Mycket vackert belägen fastighet med utsikt över slättlandskapet.

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea/biarea
123/80 kvm
Driftkostnad
32 300 kr/år
Tomtarea
3 114 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Kvinnerstatorp 303 såldes av oss 2020-05-03. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvinnersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kvinnerstatorp 303 och en mycket vackert belägen fastighet med utsikt över slättlandskapet. Här erbjuds du som köpare ett bra boende i denna 1-plansvilla om ca 123 kvm + källare samt inreddsbar vind. Vidare får du mervärden i form utav bl.a bergvärme som tillsammans med isolerglasfönster bidrar till låg uppvärmningskostnad, fullt isolerat uterum byggt-19 med fantastiskt fin utsikt och med kvällsol samt carport mm. Omdränering utav källaren gjordes-18, godkännt avlopp-17. Nära till Örebro som nås på ca 10 min med bil. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen att anmäla intresse till mäklaren för visningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.