Landbotorpsallén 15a / Ladugårdsängen / Örebro

Fantastisk takhöjd om 3 m och egen uteplats i söderläge!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
88.5 kvm
Avgift
4 565 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-09-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Landbotorpsallén såldes av oss 2020-09-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Landbotorpsallén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Landbotorpsallén 15A och en mycket smakfull lägenhet på ca 90 kvm fördelat på 3 rok och med egen uteplats i sydvästläge. När du kliver in i lägenheten slås du utav en fantastisk takhöjd om hela 3 m!. Stor hall med klinkergolv och stor klädeskammare med inredning och förvaring. Badrum med tvätt- och torktumlare samt badkar. Vidare finns två sovrum. Köket är fullutrustat med diskmaskin, integrerad mikro, spis, kyl/frys samt ugn. Från vardagsrummet finns en utgång till uteplatsen med plats för både soffgrupp och matgrupp.
I brf Propellern får du en lugn och skön innergård att vistas på.
Vårdcentral, restauranger, stor matvarubutik och träningslokal (Backahallen) blir dina närmsta grannar!
OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ladugårdsängen

Här hittar du klassiska villor, radhus och toppmoderna bostadsrätter i en härlig mix. Perfekt för morgonpigga golfaren eller den växande familjen. Med grönområden och närheten till city erbjuds du ett bekvämt liv i en växande modern stadsdel.

Skolor och barnomsorg

Änglandaskolan är en nystartad skola med årskurs F-6. Skolan har nybyggda lokaler. I Ladugårdsängen finns fyra kommunala förskolor. Här finns även grundskolan Navet med årskurs 7-9.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linjenr 5 och vid Gustavsvik går även linjenr 22.

Natur och fritid

I området finns bland annat promenadstråk, motionsspår, Backahallen med tennis, badminton, paddel och Gustavsviks 18-håls golfbana. Här finns även Gustavsviks med bad och gymt.

Affärer och restauranger

Nybyggd Coop ligger i området. I samma byggnad finns även Friskis & Svettis. I Ladugårdsängen finns både vårdcentralen Ängen samt apotek.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.