Lillebovägen 6 / Norra Bro / Örebro

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
173 kvm
Driftkostnad
34 127 kr/år
Tomtarea
932 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-06-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Lillebovägen såldes av oss 2020-06-05. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lillebovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Bro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lillebovägen 6 i barnvänliga och populära Norra Bro! Villan som är ett Björklidenhus byggdes 2009 och är belägen på en stor friköpt tomt med ett lugnt läge i området. Boyta är 173 m², 7 rum och kök, 5-6 sovrum om så önskas! Helkaklade våtutrymmen, ljust och fint kök, vardagsrum i vinkel med separat matplats och kamin, allrum med ryggåstak. Stort isolerat 2-bilsgarage med förråd om ca: 70 m² med marmorgolv och el-port. mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norra Bro

Naturskönt och nära staden, så kan vi beskriva det här lugna området som växer. Här kan familjen bygga sitt bo med grönområden och vandringsstråk direkt utanför dörren.

Skolor och barnomsorg

I närområdet Brickebacken finns sex förskolor – Trollskogen, Byggklossen, Gunghästen, Hopprepet, Silva och Pärlan samt i närområdet Almbro finns Almbro skola F-6 och närområdet Brickebacken finns grundskolorna Brickebackens särskola F-6 och Viktoriaskolan.

Kommunikationer

Till området Norra Bro tar man sig via länsbuss linjer 725 och 727. Stadsbussen finns i närliggande området Brickebacken.

Natur och fritid

I närområdet finns två motionsspår – Brickebacken motionsspår och Markaspåret. I närområdet finns även fotbollsplan samt närhet till Örebro Universitet med flertal idrottsanläggningar. I området finns även lekparker.

Restauranger och Affärer

I närområdet finns livsmedelsbutiker, restauranger, gym och bensinmack. Området är i ett expansivt läge med nybyggnation av småhus.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.