Lövstagatan 38 / Centralt väster / Örebro

Stor etta med spännande planlösning och balkong i syd-/västläge!

Slutpris
1 140 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 464 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på lövstagatan såldes av oss 2018-11-14. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på lövstagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lövstagatan 38 med spännande planlösning och balkong i syd-/västläge!

Ljus och rymlig etta med 2,70 m i takhöjd. Skönt med balkong i soligt syd-/västläge! Mysigt kök med bra förvaring samt plats för matbord och stolar. Stort rum med omgjord separat del för sovdel med upphöjning. Gott om förvaringsmöjligheter med klädkammare, garderob, källarförråd och vindsförråd. Stabil förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Bredbandsbolaget Fiber är indraget (2015). Under åren har flera större renoveringar utförts i föreningen, så som tak (1995), fasad, fönster och balkonger (2006), stamrenovering (2009) och entrédörrar till lägenheterna (2015).

Alldeles i närheten ligger Tegnérlunden som rustades upp 2014. Då ordnades ny lekplats, högre pulkabacke, flera sittplatser, renovering av plaskdamm, nya boulebanor och grillplatser mm. Lugnt område med blandad bebyggelse med både större bostadshus och stadsvillor. Nära till mataffär, restauranger/caféer, blomaffär och goda busskommunikationer till Universitetet. 10 min cykelavstånd till city och endast 5 min till resecentrum.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration