Mejramvägen 103

Mejramvägen 103

Slutpris

1 575 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Mejramvägen 103


Slutpris
1 575 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Markplan med uteplats och trädgård! Kök ombyggt och renoverat 2020.

Kontakta mäklaren för bokning av visning!

Välkommen till en mysig, renoverad och välskött tvåa i markplan. En stor bonus och en mycket uppskattad yta sommartid är uteplatsen med trädgård mot innergården. Här får du många sköna soltimmar, redan från morgonen ända fram till 15-tiden på eftermiddagen. Lägenheten är renoverad i omgångar, senast med kök och ytskikt. Köket är ombyggt och renoverat 2020. Tack vare ombyggnationen i köket och en takhöjd på ca 2,70 m upplevs lägenheten öppen, rymlig och ljus. Parkettgolv i kök, vardagsrum och sovrum från 2020. Badrummet totalrenoverades, inkl relining av stammar, 2012.

Fantastiskt välskött förening som sätter medlemmarna och grannsämjan i fokus! Mycket omtyckt förening med en mängd gemensamhetslokaler och aktiviteter för den som vill. I föreningen finns stor samlingslokal, gästrum, pingisbord, biljardbord, bastu, växthus, odlingslotter mm. Föreningens medlemmar har till och med tillgång till idrottshall och slöjdsal. Man ordnar även med flera olika slags aktiviteter, både för yngre och äldre. Man har bland annat filmvisning, innebandy, matlagning och en vävgrupp. Bekvämt med tvättstuga på i stort sett varje våningsplan i huset. Det finns även grovtvättstuga. Stadsnät (fiber) är indraget. Föreningen installerade solceller 2015 och har haft mycket nytta av det genom åren. Trevligt och lugnt område med blandad bebyggelse. Lekplats och stora fina grönytor på innergården. Det finns hela 90 bilplatser till föreningens 86 lägenheter och även gästparkering.

Familjärt område med nära till det mesta; förskola, skola, två stora mataffärer, gym, Backahallen med tennis, badminton och padel, vårdcentral mm. Det är endast 10 min cykelavstånd till city, 10 min till Universitetet och 15 min till Universitetssjukhuset. Inom gångavstånd når du även Gustavsviks golfbana, Sörbybacken med motionstrappa, höghöjdsbana, utegym och restaurang/pizzeria med uteservering.


Boarea
55.5 kvm
Avgift
3 356 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (markplan)
Såld
2022-05-10

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Mejramvägen såldes av oss 2022-05-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mejramvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.