Nästegårdsvägen 40 C / Lillån / Örebro

Gavelläge och altan i soligt och fritt västerläge!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
4 775 kr/mån
Rum
4 rum
Såld
2017-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nästegårdsvägen såldes av oss 2017-11-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Nästegårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillån är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kontakta mäklaren för visningsbokning!
Nybyggt (2017) radhus med gavelläge och altan i soligt västerläge! Helt fritt läge på baksidan, med utsikt mot ängsmark och skogslund. Umgängesytorna kök och vardagsrum med trevlig öppen planlösning i bottenplan och två sovrum samt allrum på övre plan. Kan göras om till tre sovrum. Mycket bekvämt med två badrum. Fiber indraget. Balkong i västerläge. Parkeringsplats med el framför radhuset ingår. Barnvänligt och lugnt område med endast 6 km till city. 15 min bilväg och 25 min cykelväg. Bra bussförbindelse med stadsbuss. Bekvämt och lättskött boende, bara att flytta in! Mycket trevligt läge med den lantliga känslan alldeles runt hörnet. Nära till flera förskolor, skola, 9-håls golfbana och sjön Lången.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration