Nygatan 84

Nygatan 84

Slutpris

2 190 000 kr


Centralt / Öster— Örebro

Nygatan 84


Slutpris
2 190 000 kr

Centralt / Öster— Örebro

Mycket fräsch tvåa - centralt med låg månadsavgift!!

Mycket fräsch tvåa - centralt med låg månadsavgift!! I denna lägenhet får man en trivsam känsla, fönster åt två håll. Från vardagsrummet är det utgång till en mysig inglasad balkong med platsbyggda sittbänkar, på balkongen är belysning och infravärme installerad. Rymligt kök med gott om plats för både matlagning och matbord. Helkaklat badrum med bubbelbadkar. Garderober med skjutdörrar i både hall och sovrum.

Mycket bra läge med gångavstånd till bl.a. citykärnan, idrottsanläggningar, simhall, flera olika gym, restauranger, mataffärer, förskolor och skolor. Brf Vallen är en mycket ekonomiskt stabil förening med låga månadsavgifter. Föreningen äger marken och i månadsavgiften på 2 327 kr ingår värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Här i föreningen finns även ett gemensamt avtal för hushållsel, vilket blir mer fördelaktigt för de boende. Föreningen jobbar kontinuerligt med underhåll och renovering. De har bland annat bytt till 3-glas fönster, säkerhetsdörrar, renoverat stammar, målat tak och senast bytt samtliga rör och radiatorer till värmesystemet.

Parkeringsplats i föreningen kostar 150 kr/mån, separat kö. Garage kostar 400 kr/mån, separat kö. Endast ca 2,5 km till Örebro Universitet. Ca 2 km till Universitetssjukhuset med mycket bra cykelvägar.

Välkommen med din intresseanmälan!


Boarea
59 kvm
Avgift
2 327 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 10 (Hiss finns)
Såld
2021-10-21

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Nygatan såldes av oss 2021-10-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Nygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.