Nygatan 52A

Nygatan 52A

Slutpris

2 750 000 kr


Centralt / Öster— Örebro

Nygatan 52A


Slutpris
2 750 000 kr

Centralt / Öster— Örebro

Fantastisk lägenhet mitt i de attraktiva kvarteren centralt öster!

Denna lägenhet med ett unikt cityläge är nu tillgänglig i de bästa delarna av Örebro, centralt öster. Lägenheten är vackert bevarad med äldre charm och präglas av en generös takhöjd samt stora fönsterpartier. Samtidigt erbjuder den ett stilfullt kök och ett helkaklat badrum i neutrala färger. Stort rymligt sovrum med massa garderober längs väggen. Från vardagsrummet nås en fantastisk privata uteplats på ca 40 kvm som ligger helt insynsskyddad. Här kan du njuta av lugnet och ha grillkväll för stora sällskap. Lägenheten har fönster åt två väderstreck som kan ge ett skönt genomdrag och bra ljusinsläpp. Gemensam tvättstuga finns på gården och ett stort lägenhetsförråd på vinden.

Föreningen har en innergård med en fin grillplats, trädgårdsmöbler och blommande träd under säsong. Här bor du endast ett kvarter från Oskarsparken och Stortorget med stadens puls; shopping, restauranger, uteliv, biograf mm. Går du genom Oskarsparken kommer du vidare till Svartån med Å-promenad ner till Stadsparken och Wadköping med sina stora grönytor, lekplatser och tennisbanor. Där ligger även Stadsträdgården med växthus, café och restaurang. Inom gångavstånd finner du ett stort utbud av idrottsevenemang, så som fotbollsarena, idrottshus och ishockeyhall. Där ligger även Eyrabadet med simhall och gym. 10 min cykelavstånd till Universitetet och 5 min till Universitetssjukhuset.


Boarea
64 kvm
Avgift
3 234 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns ej)
Såld
2023-09-21

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Nygatan såldes av oss 2023-09-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Nygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.