Oskarstorget 16 D / Centralt öster / Örebro

Balkong i syd-/västläge, mot innergården!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
61.5 kvm
Avgift
4 159 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-12-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oskarstorget såldes av oss 2019-12-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Oskarstorget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I de mycket populära och omtyckta kvarteren på öster finner du denna tvåa med äldre skick. Mycket fint läge i huset, vån 3 av 4, hiss! Lägenheten ligger inåt, mot den lugna och fina innergården. Utgång till balkong från köket, i syd-/västläge. Här är det sol från lunchtid till kväll! En perfekt lägenhet för dig med fantasi och egna önskemål om stil och planlösning. Glasvägg mellan kök och vardagsrum kan exempelvis tas ner för att skapa en mer öppen planlösning. I denna 2 rok om 61,5 kvm finns idag inte mindre än sju garderober, ett linneskåp och ett städskåp. Det tillhör även ett källarförråd till lägenheten. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. I tv-grundutbudet ingår 17 HD-kanaler och från Telenor ingår 100/100 Mbit/s bredband.

Innergården renoverades med ny plattsättning 2016 och har både träd och grönytor. I föreningen finns dessutom flera fina gemensamma utrymmen, så som tvättstuga, cykelförråd, soprum med sopsortering, samlingslokal med övernattningsmöjlighet och ett övernattningsrum, bastu och hobbyrum. Här bor du endast några kvarter från stadens puls med shopping, restauranger, uteliv, biograf mm. Alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med sina stora grönytor, lekplatser, tennisbanor och vackra promenadstråk längs med Svartån och Wadköping. Där ligger även Stadsträdgården med växthus, café och restaurang. Inom kort gångavstånd finner du ett stort utbud av idrottsevenemang, så som fotbollsarena, ishockeyhall, simhall och gym. Närmsta mataffär, ICA, ligger mycket nära precis på andra sidan Oskarstorget. Närmsta bageri för inköp av färskt frukostbröd ligger längre ner på samma gata! Endast 10 min cykelavstånd till Universitetet och 5 min till Universitetssjukhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.